top of page

Terugblik 2017

2017

Hoe ga ik mij de afgelopen 12 maanden herinneren? Eerlijk is eerlijk; als een héél druk jaar met héél veel foto’s! Met diverse beelden (verrassend!) blik ik samen met jullie terug. Want mede door jullie ben ik tot dit eindresultaat gekomen :).

Curaçao

2017 kon sowieso niet beter beginnen, met onze trip naar Curaçao. Ik hoop dat mijn jaaroverzichten altijd zo zullen beginnen ;-). Ik had al mijn apparatuur meegenomen, waar ik absoluut geen spijt van heb gehad. Jullie hebben hier ongetwijfeld foto’s van voorbij zien komen. Ik word er zo blij van dat ik ze blijf delen….

Newborns

Baby’s! Ik had de grote eer om bij vele lieve gezinnetjes (een van de) eerste momenten van de nieuwe spruit vast te leggen. Iedere keer weer anders en vooral nooit saai!

In februari, maart en de laatste paar maanden van dit jaar was er een heuse babyboom, puur gekeken naar mijn afspraken :). Welke zullen het komend jaar worden?

Families

Hier ben ik een beetje de tel kwijt geraakt. Zóveel leuke, enthousiaste gezinnen, families en koppels! Jong, oud, klein, groot... en allemaal even leuk! Zoveel verschillende locaties en plekjes, allemaal afgestemd op de gezinnen. Natuur, industrieel, (zonne)bloemen- en maisvelden, heide, bos, duinen of gewoon lekker in de achtertuin; iedere shoot was speciaal.

Amerika

Ik heb er al eerder een blogpost aan gewijd, de Amerika-reis! Ook hier gingen mijn geliefde cameraatjes weer mee en heb ik geweldige shots mogen schieten. En dat ook nog eens samen met mijn lieve familie, een van de hoogtepunten van dit jaar!

Verliefd en/of zwanger

Bolle-buik-shoots! Ik kan deze natuurlijk bij de 'familie-shoots' rekenen, maar ik vind dat ze een speciaal plekje verdienen in deze lijst. Ook wel 'loveshoots' genoemd; soms met twee personen, en soms met een broertje/zusje erbij!

Zakelijk

Naast alle particuliere opdrachten heb ik ook bedrijven, food&drinks, teams, uitjes en portretten mogen vastleggen. Tussen alle bruiloften en baby's door heel erg leuk om te doen!

Bruiloften

Deze tak fotografie springt er toch wel bovenuit. Als ik aan 2017 denk, dan denk ik aan bruiloften! Ik ben er toch al een aantal jaren mee bezig, maar het aantal bruiloften dat ik dit seizoen heb gedaan, had ik niet echt voor mogelijk gehouden. Super gaaf! Daarnaast had ik ook nog eens de aller-leukste bruidsparen, ik kijk er met ontzettend veel plezier op terug.

2018, kom maar op... ik heb veel zin in het nieuwe seizoen!

(T)huis

Naast het fotograferen stond er 'privé' ook nog heel wat op de planning, nl. de verbouwing waar we al een aardige tijd mee bezig zijn. Dit jaar is er heel wat werk verricht waar de nodige uren in zijn gaan zitten. Met hulp van familie en vrienden hebben we een fantastisch eindresultaat neergezet. Maar wacht.. eindresultaat? We gaan nog even door.....

....................................................................................................................................................................................

'2 0 1 7, Thank you!'

Het jaar van ontwikkelen, letterlijk en figuurlijk. Het jaar van veel reizen (en tevens het jaar van wederom weer te weinig vrije dagen ;-)). Het jaar van vele ontmoetingen, leuke mensen, inspirerende gesprekken en fijne momenten met vrienden en familie. Maar vooral het jaar van hard werken en doelen halen (een grote verbouwing gecombineerd met full-full time werken is een tough b****, haha). Kortom, het is gelukt en daar ben ik best wel een beetje trots op.

Ik kijk uit naar 2018. ‘Make it count’!

Jule

Recente berichten
Archief
bottom of page