top of page
Preview_MikalOlga-20.jpg

Bruidsfotografie

KLEURRIJK - PUUR - LIEFDEVOL - ONGEDWONGEN

YES! Jullie gaan trouwen, van harte proficiat! Super leuk nieuws.. een prachtig avontuur gaan jullie tegemoet.

Bij een bruiloft horen herinneringen! Herinneringen die je vertelt, maar vooral ook beleeft dmv foto's.

 

"Het glas wordt leeggedronken, de taart wordt opgegeten, de slingers worden afgehaald... maar, de foto blijft!" Het grote element dat jullie gaan overhouden aan deze geweldige dag.

De locatie is vastgesteld of bewonderd.. en nu komt het volgende; het boeken van de fotograaf. Ik help jullie graag verder en plan met alle liefde een vrijblijvend gesprek in. Om elkaar te leren kennen, lekker te kletsen en te bekijken of de klik er is. Na het gesprek hebben we een goed beeld van elkaar en weten jullie precies hoe ik de dag zou gaan vastleggen.

Als fotografe vind ik het erg belangrijk om onzichtbaar bezig te zijn op de bruiloft... Op de achtergrond, soms letterlijk op de voorgrond... maar nooit in de aandacht. Pure en ongedwongen foto's, die zullen in overvloed worden gemaakt. Waardoor een krachtige samenvatting van de dag ontstaat, in een mix van emoties, stillevens, actie-shots, onderonsjes, tafereeltjes, groepsfoto's en portretten. 

Momenten laat ik lekker 'gebeuren' en zal ik nooit in herhaling zetten. Dit zijn immers de momenten waar jullie over 50 jaar nog steeds om zullen huilen en lachen. Zelfs bij de welbekende trouwreportage (van jullie tweetjes), waar ik uiteraard mee zal helpen, vind ik het belangrijk dat koppels gewoon lekker zichzelf kunnen zijn en niks 'moeten'. Voorbereiding is niet nodig, poseren ook niet... Ik help jullie en de foto's volgen vanzelf :-).

Meer van mijn werk zien? Klik op onderstaande button.

 

 

Meer weten mbt fotografie, werkwijze en of tarieven?

Investering bruidsfotografie tussen 1500 en 2700 eur.

 

Mijn nieuwe digitale bruidsmagazine is beschikbaar. Bekijk en/of download de brochure via onderstaande link of stuur een mailtje naar info@julefotografie.nl

 

 

Preview_LJ-40.jpg
bottom of page