Familieshoot_logo-121.jpg

INVESTERING

Yes, je bent terecht gekomen op mijn pagina...  heel erg leuk!

Ik sta te popelen om jou en je familie te vereeuwigen! Naast een gevarieerde reportage- met een fijne mix van emoties, portretten, acties- vind ik het ook belangrijk dat de fotoshoot een heerlijk familie-moment is waar jullie met een big smile op terugkijken.

 

De tijd die ik er voor uittrek (zie mijn pakketten) is zeker niet leidend tijdens de afspraak. Ik vind het vooral belangrijk dat we alles hebben kunnen doen wat gewenst is; hier wordt uiteraard gekeken naar externe omstandigheden (spanningsboog van kindjes, weersomstandigheden, etc).

Met opdrachtjes kom ik al een heel eind (1,5 uur poseren is ZEKER niet nodig ;-)). Denk aan 'wie kan de liefste kusjes geven?, 'geef elkaar een dikke knuffel' en '1, 2,3, rennen!'

Nadat ik op de hoogte ben van je wensen wordt er gezamenlijk een mooie locatie uitgezocht. We zoeken samen naar een locatie die bij je wensen en karakter aansluit. Dit kan bijvoorbeeld een natuurlijke look of een industriële look hebben. Let op; ik werk veel in Midden-Limburg; mocht je de shoot verder dan 15 km vanaf Stevensweert willen plannen; geef dit dan even aan tijdens het inplannen (ivm langere reistijd).

Binnen enkele weken nadat de shoot heeft plaatsgevonden ontvang je fotogalerij, waar je zelf je favorieten kan kiezen. Ik heb een mooie selectie gemaakt en deze zorgvuldig bewerkt. Uiteraard volledig in de sfeer van JULE Fotografie: kleurrijk, puur en sfeervol. Zwartwit foto's vind ik ook fantastisch, deze zijn dan ook inbegrepen bij de selectie die je maakt.

 

Je ontvangt na de selectie een download-link met de bewerkte foto’s in de hoogste resolutie. 

Ik hoor graag van je en leg je met alle liefde vast!

TIP: Boek op tijd. De agenda loopt zeer snel vol.  Circa 6-9 maanden voordat je de shoot zou willen laten plaatsvinden. Zo kunnen teleurstellingen worden voorkomen en dat doe ik natuurlijk heel graag :-). Er komen af en toe plekken vrij, proberen op korte termijn mag altijd!

X

Jule

FAMILIE-SHOOT

Familie-8.jpg

RECENSIES

“DOUBLE CLICK HERE OR CLICK EDIT TEXT TO ADD SOME POSITIVE FEEDBACK ABOUT YOUR SERVICES"

NAME / JOB / TITLE

“DOUBLE CLICK HERE OR CLICK EDIT TEXT TO ADD SOME POSITIVE FEEDBACK ABOUT YOUR SERVICES"

NAME / JOB / TITLE