top of page
Newbornshoot_JULEfotografie_logo-18.jpg

INVESTERING

Newbornshoot

NEWBORN-SHOOT

Yes, je bent terecht gekomen op mijn pagina, heel erg leuk!

Ik sta te popelen om jou en je kersverse te vereeuwigen! Naast een gevarieerde reportage- met een fijne mix van emoties, portretten, acties- vind ik het ook belangrijk dat de fotoshoot een heerlijk familie-moment is waar jullie met een big smile op terugkijken.

 

Van harte gefeliciteerd! Jullie zijn in verwachting, of hebben jullie kleintje al mogen verwelkomen. Een bijzondere periode in jullie leven, voor mij als fotografe super speciaal dat ik deze bijzondere momenten mag vastleggen! Dit doe ik met heel veel liefde.

De newbornshoot wordt meestal ca. in de 3e-7e week na de geboorte gepland; soms eerder, soms later! Het varieert; het is een combi van jullie wens en mijn planning. Let op; ik werk veel in Midden-Limburg; mocht je de shoot verder dan 15 km vanaf Stevensweert willen plannen; geef dit dan even aan tijdens het inplannen (ivm langere reistijd).

Binnen enkele weken nadat de shoot heeft plaatsgevonden ontvang je fotogalerij, waar je zelf je favorieten kan kiezen. Ik heb een mooie selectie gemaakt en deze zorgvuldig bewerkt. Uiteraard volledig in de sfeer van JULE Fotografie: kleurrijk, puur en sfeervol. 

Inbegrepen:

* Twee tot tweeënhalf uur met jullie kleintje kroelen, knuffelen en kusjes geven (obv 5 personen, meer personen bij te boeken)

* De (geselecteerde) bewerkte foto’s in de hoogste resolutie

* Professionele nabewerking in Lightroom (uiteraard in de JULE Fotografie stijl)

* Tips/tricks mbt kleding en voorbereiding

* Mijn creativiteit, enthousiasme en gedrevenheid

Ik hoor graag van je en leg je met alle liefde vast!

TIP: Boek op tijd. De agenda loopt zeer snel vol.  

Circa 7-9 maanden voordat je de shoot zou willen laten plaatsvinden. Zo kunnen teleurstellingen worden voorkomen en dat doe ik natuurlijk heel graag.

Er komen af en toe plekken vrij, proberen op korte termijn mag altijd!

X Liefs

Jule

bottom of page